Åbningstider: Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

​Industrisyning hos UK Sails​

​Hos UK Sails udfører vi diverse opgaver, der både har og ikke har med sejl at gøre – herunder har vi mange års erfaring med at sy sejl og udføre andre specialemner såsom industrisyning.

Som din professionelle sejlmager tager vi altid imod enhver udfordring. Vi afprøver jævnligt vores viden og erfaring inden for mange forskellige materialer og produkter og er derfor altid glade, når en kunde kommer med en anden opgave end sejl.

Vi tilbyder alt inden for industrisyning

Udover sejl syr vi mange andre ting til både - for eksempel bompresenninger og kalecher. Til anvendelse i hjemmet eller butikker og caféer, syr vi eksempelvis hynder og markiser.

Vi servicerer mange virksomheder med forskellige typer og størrelser af maskinovertræk, hætter og transportbånd. Et andet eksempel på industrisyning er presenninger, som vi fremstiller til mange forskellige formål.

Der er med andre ord rigtig mange arbejdsopgaver, som vi kan løse for både virksomheder, private og institutioner.

Vores erfaring inden for industrisyning

Til brug inden for industrien har vi de seneste år udført mange specielle opgaver- herunder har vi arbejdet med sikkerhedsudstyr til vindmøller, glidestykker til sundhedssektoren, en overdækning til Verdensudstillingen og diverse opgaver for mange arkitekter rundt omkring i landet.

Uanset hvilken opgave du måtte have inden for industrisyning, skal du ikke tøve med at kontakte os på telefon 45 86 68 20. Ingen opgave er for stor eller lille for os.

​​

Har du spørgsmål til os?

så benyt vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​​​Anmeldelser fra Facebook​​​​​

Seriøs rådgivning. Kunden i centrum. Levering til tiden. Håndværksmæssigt perfekt. Dér hvor jeg køber sejl igen.

Carsten Overland​

Om os

​Virksomheden har over 80 års erfaring inden for fremstilling af sejl og canvas i hovedsageligt København, Nordsjælland.........

Kontakt os

UK Sailmakers

CVR: 21404098

Bakkegårdsvej 301, 3050 Humlebæk

​Telefon: 4586 6820

E-mail: info@sails.dk