Nye sejl er ikke bare sejl...

Som sejler ved du naturligvis, at et sejl ikke bare er et sejl. Det ved vi også hos UK Sails. Derfor designer og syer vi nye sejl, som egner sig præcis til din båd!

​Hos UK Sails har vi kun uddannede sejlmagere, der holder sig løbende ajour med de nye materialer og teknikker inden for faget.

Vores medarbejdere har alle stor erfaring inden for erhvervet, og du kan derfor altid regne med at få udført dit arbejde grundigt og i den bedst mulige kvalitet. Vores nye sejl og canvas er specialsyet til dig og din båd!

Vi fremstiller sejl til alle behov og bådtyper

Er du en af dem, der tager på lang sommertur i det sydfynske øhav eller rundt i Skandinavien, så er vores Cruising sejl noget for dig. Det er fremstillet af Dacron og har et layout i Crosscut.

Er du derimod til langfart, og vil ud til farvande og egne, som ligger længere væk, så har du brug for et nyt sejl, der kan holde til det hele. Her kan vi anvende forskellige materialer; Polyester, Spectra eller Carbon og har syet sejlet med et banelayout i Tape Drive, X Drive eller TriRadial

Sejler du kapsejlads, er kun det bedste godt nok, da selv de mindste detaljer er afgørende. Derfor vælger vi altid de absolut bedste materialer og designs til vore Racing sejl. 

Nye sejl til racing er fremstillet af Polyester, Pentex, S-Glas, Aramid eller Carbon. Banelayoutet er enten Tape Drive, X Drive eller TriRadial.

Sejler du Grand Prix Race, er det en helt anden kategori. Vi ved, at her skal vi være fuldstændigt kompromisløse og har derfor, særligt til dette formål, fremstillet vores Racingsejl – Titanium®. Disse nye sejl er fremstillet af Carbon, Aramid eller Technora.

Kontakt os for uforpligtende tilbud på nye sejl

Derfor kan du roligt henvende dig til os på 45 86 68 20 eller info@sails.dk, hvis du har brug for nye sejl eller for at få repareret dine gamle sejl.

Desuden varetager vores sejlmagere alt inden for industrisyning, hvilket giver dem en endnu bredere erfaring og en grundig rutine, i arbejdet med materialer og produkter.

Cruising

​Til dig der sejler på sommertur i de Skandinaviske Farvande......

Banelayout: Crosscut

Materiale: Dacron (Polyester)

​​

Blue Water Cruising

​Til langturssejleren der har brug for sejl, der kan holde til det hele......

Banelayout: Tape Drive eller TriRadial

Materialer: Polyester, Spectra eller Carbon

​​

Racing

​De bedste materialer og de bedste løsninger......

Banelayout: Tape Drive eller TriRadial

Materialer: Polyester, Pentex, S-Glas, Aramid eller Carbon

​​

Grand Prix Racing

Kompromisløse Racingsejl - Titanium®

Materialer: Carbon, Aramid eller Technora

Har du behov for nye sejl til din Grand Prix Racing båd, Cruisingsejl eller Canvas? Kontakt os her, vi er din ekspert på Nordsjælland.

​UK Sails  |  Bakkegårdsvej 301, 3050 Humlebæk  |  Tlf.: + 45 4586 6820  |  E-mail: info@sails.dk