Rulleforstag

​Selvom der fortsat diskuteres fordele og ulemper ved et rulleforstag i forhold til det traditionelle forstag, er det et umiskendeligt faktum, at rulleforstag efterhånden er blevet standard på de fleste sejlbåde i Danmark.

Bruger man rulleforstag, får man en mere sikker og komfortabel sejltur. Sejlets størrelse kan reduceres, og man slipper for forsejl der ligger på fordækket og flyder, når man går i havn.

Vi sælger og servicerer de fleste rulleforstag.....

Da rulleforstag er meget forskellige, har vi hos UK Sails valgt at specialisere os i mærkerne Seldén, Facnor, ProFurl og Harken. På den måde er vi sikre på at have ekspertisen i orden og samtidig kan vi stå inde for kvaliteten fra producenterne. 

Vi kan altså, med disse 4 mærker garantere dig, at du får et produkt af den allerhøjeste kvalitet, samt at vi til enhver tid vil kunne servicere dit nye rulleforstag.

​Når du køber et rulleforstag hos os, tilbyder vi at samle og montere det i din hjemhavn. Dette gør det nemt for dig, og vi er sikre på, at alt er i orden.
​​

Vi udfører også tovværks- og riggerarbejde

Hos os finder du et stort udvalg af tovværk i forskellige størrelser og materialer. Desuden laver vi også riggerarbejde, hvor vi blandt andet fremstiller søgelænderwire og andre produkter på bestilling. 

​UK Sails  |  Bakkegårdsvej 301, 3050 Humlebæk  |  Tlf.: + 45 4586 6820  |  E-mail: info@sails.dk