Åbningstider: Mandag - Fredag: 8.00 - 16.00

Rulleforstag

​Selvom der fortsat diskuteres fordele og ulemper ved et rulleforstag i forhold til det traditionelle forstag, er det et umiskendeligt faktum, at rulleforstag efterhånden er blevet standard på de fleste sejlbåde i Danmark.

Bruger man rulleforstag, får man en mere sikker og komfortabel sejltur. Sejlets størrelse kan reduceres, og man slipper for forsejl der ligger på fordækket og flyder, når man går i havn.

Vi sælger og servicerer de fleste rulleforstag.....

Da rulleforstag er meget forskellige, har vi hos UK Sailmakers valgt at specialisere os i mærkerne Seldén, Facnor, ProFurl og Harken. På den måde er vi sikre på at have ekspertisen i orden og samtidig kan vi stå inde for kvaliteten fra producenterne. 

Vi kan altså, med disse fire mærker garantere dig, at du får et produkt af den allerhøjeste kvalitet, samt at vi til enhver tid vil kunne servicere dit nye rulleforstag.

​Når du køber et rulleforstag hos os, tilbyder vi at samle og montere det i din hjemhavn. Dette gør det nemt for dig, og vi er sikre på, at alt er i orden.
​​

Vi udfører også tovværks- og riggerarbejde

Hos os finder du et stort udvalg af tovværk i forskellige størrelser og materialer. Desuden laver vi også riggerarbejde, hvor vi blandt andet fremstiller søgelænderwire og andre produkter på bestilling. 

Har du spørgsmål til os?

så benyt vores kontaktformular, og vi vil vende tilbage så hurtigt vi kan!

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​​​​Anmeldelser fra Facebook​​​​​

Seriøs rådgivning. Kunden i centrum. Levering til tiden. Håndværksmæssigt perfekt. Dér hvor jeg køber sejl igen.

Carsten Overland​

Om os

​Virksomheden har over 80 års erfaring inden for fremstilling af sejl og canvas i hovedsageligt København, Nordsjælland.........

Kontakt os

UK Sailmakers

CVR: 21404098

Bakkegårdsvej 301, 3050 Humlebæk

​Telefon: 4586 6820

E-mail: info@sails.dk